Sök

100% av Omocoms skadedrabbade kunder kan tänka sig att hyra ut igen

Uppdaterad: aug 14

I de skaderegleringsärenden som Omocoms skaderegleringsteam har hanterat under juni och juli har samtliga som svarat på enkäten sagt att de kan tänka sig att hyra ut och/eller transportera sina prylar igen!


Det är feedback som vi är otroligt stolta och glada över, och visar att vi lyckas med att skapa återkommande kunder som vågar och vill hyra ut igen. Detta är möjligt tack vare de plattformar som vi samarbetar med, som även de jobbar mot hållbar, resurseffektiv och miljövänlig konsumtion 🌎


Vi frågade Omocoms fantastiska skaderegleringsteam direkt varför de tror att de feedbacken är så pass positiv. Michaela Beutler Fristål, Skaderegleringsproffs, svarar.


"Vi förklarar våra beslut på ett sätt som är lätt att förstå, och krånglar inte till det genom att hänvisa till långa klasuler i försäkringsvillkor. Det är vårt jobb att förenkla det mot kunden"

Nöjda kunder är högsta prioritet - Även fast Omocom är ett B2B-företag betraktar vi våra kunders kunder som våra egna och se till att de är nöjda. När, eller snarare om, en skada sker är Omocoms mål att uthyraren ska vara så pass nöjd och trygg med försäkringen och skadehanteringen att de kan tänka sig att hyra ut igen. Omocom, kunderna och klimatet har dessa två att tacka ✌🏼:

Omocoms skadereglerings-specialister Michaela Beutler Fristål och Magdalena Khallagi i matchande outfits.


39 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen Mikael Lindh

Vi är väldigt glada att Mikael börjar hos oss idag! Mikael har bakgrund som utvecklare i .Net och en massa annan spännande teknik. Han kommer närmast från Yallotrade där han har jobbat med lösningar i

Omocom AB

Wework

Malmskillnadsgatan 32 5

111 51 Stockholm

Vxl 08 - 520 278 70


Omocom Privacy Policy

Omocom_farg_2x.png

Anknuten förmedlare till W.R. Berkley Insurance Nordic och EIR Försäkring.

 

Registrerad hos Bolagsverket.