Sök

Danska P2P marknadsplatsen Pinploy i nytt samarbete med Omocom

Pinploy är det danska P2P-företaget som sedan 2018 har tillfört värde till danska samhället genom att via sin plattform förmedla praktiska tjänster mellan behövande och hjälpsamma privatpersoner. Företaget har som mål att samla alla tänkbara praktiska tjänster på plattformen, och idag erbjuds allt ifrån enklare byggjobb, flytt- och bärhjälp till hundpassning och trädgårdsjobb.


Från och med januari 2021 är en försäkring via Omocom, i samarbete med W. R. Berkley Nordic som riskbärare, inkluderad i samtliga uppdrag som utförs. Försäkringslösningen innebär att beställaren av en tjänst får självriskkostnaden på sin hemförsäkring ersatt om någonting skulle gå snett under uppdraget. Försäkringen innebär en extra trygghet för beställaren, som slipper oroa sig för extra kostnader om något oförutsett skulle hända under uppdragets gång. ”Utöver att det känns fantastiskt att bidra till den danska communityn känns det otroligt kul att samarbeta med Pinploy och få leverera en behövd försäkringslösning som skapar trygghet och sänker tröskeln för de som tidigare tvekat till att anlita hjälp via deras plattform.

Vi hoppas och tror starkt på att det här samarbetet kommer bidra till att ännu fler kommer våga använda denna typ av tjänst.” säger Sara Forsberg CCO på Omocom.

Det är helt gratis att lägga upp en annons för den hjälp man behöver, och priset du kan tänka dig betala för hjälpen bestämmer du antingen själv, eller väljer att få förslag på som du därefter godkänner eller nekar. Hjälpen utförs sedan av Pinploy-verifierade personer, som blir förtroende-rejtade efter tidigare uppdrag på plattformen. Priserna på plattformen är upp till 70% billigare än marknadspriserna för liknande tjänster, och utbudet visas på en karta så att beställaren enkelt kan hitta hjälp i närheten.


Grundaren och VD Saxo Merrild säger i en kommentar:

“If we can give the Danes more time and funds, then we are winning!”

Företagets motto är att det ska vara enklare, billigare och tryggare för privatpersoner att hitta hjälp i det nära samhället. Läs mer om Pinploy: https://www.pinploy.dk/

6 visningar0 kommentarer

Omocom AB

Birkagatan 1

113 36 Stockholm

Vxl 08 - 520 278 70


Omocom Privacy Policy

Omocom_farg_2x.png

Anknuten förmedlare till W.R. Berkley Insurance Nordic och EIR Försäkring.

 

Registrerad hos Bolagsverket.